Sardine prajite

de nadea68 in Peste, 26 Mar 2014 | 5147 vizualizari

 

Pestele imi place mult :)

 

INGREDIENTE

  • 1kg sardine
  • sare
  • malai
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sardine prajite:

Pestele il taiem pe burta si il curatam,il spalam si-l lasam la scurs.

Dupa ce s-a scurs il saram.

Intr-un platou punem malaiul.Dam pestele prin malai si-l punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.

Prajim pestele pe ambele parti.Il scoatem si-l asezam pe un platou acoperit cu hartie de bucatarie ca sa asoarba uleiul.

Procedam asa cu tot pestele.Rezultatul e un peste crocant si foarte gustos.

Se serveste cald cu salata sau mujdei :).

 

TIPS-URI

1

eu am folosit sardine dar merge orice fel de peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Sardine prajite" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sardine tavalite in malai si prajite in ulei