Sarlota cu fructe

de ianculubita in Dulciuri, 2 Sep 2011 | 8489 vizualizari

COMENTARII (22)

adry88 1

02.09.2011, 15:17

o felita si pt mn k arata bn rau

LUK 1

02.09.2011, 15:28

vreau si eu

DIANA B 1

02.09.2011, 16:43

Fara gelatina , fara un tort gelee ??? cum de nu s-a rasturnt ??? cred ca-i delicioasa ...

divainbucatarie 1

02.09.2011, 16:48

Lau 1

02.09.2011, 16:49

ce bine arata

jolygina 1

02.09.2011, 17:07

delicioasa

gaby_gabytza 1

02.09.2011, 17:10

bunatate

aziz 1

02.09.2011, 21:06

arata minunat iar dupa ingrediente nu poate fi decat perfecta

KLARISA 1

02.09.2011, 21:14

cred ca super buna pacat ca nu ai pus o poza si taiata sa vedem cum arata

Laly 1

02.09.2011, 22:03

Ce bunatate,vin si eu la o portie mica

Bunica 1

02.09.2011, 22:18

Delicioasa !

mirela0911 1

02.09.2011, 22:45

buna buna rau de tot

alinutzika 1

02.09.2011, 23:45

f buna

Sidy 1

03.09.2011, 07:57

Te asteptam cu bunatati Lulu...si uite ca ai sosit cu aceasta DE-LI-CIOA-SA sarlota... Simplu si usor de facut....

Rocsi 1

03.09.2011, 15:40

sigur nu a mai ramas nimic la cum arata

Bucataras Medi 1

04.09.2011, 09:58

ce bunaciune................

diaconta 1

04.09.2011, 21:02

super arata,cred ca a fost minunat

Silvioara 1

06.09.2011, 08:53

Arata foarte bine si cred ca-i delicioasa

Criss 1

06.09.2011, 10:47

Foarte bine arata. N-am facut niciodata sarlota.

Bya Ralu 1

23.05.2013, 13:27

ce fain arata

gaby_duceag 1

23.05.2013, 13:46

Lulu, nu se pune gelatina?

ianculubita 1

24.05.2013, 15:55

Gabi,nu trebuie gelatina de loc;pe asta am facut_o in Franta dar acasa foarte des fac asa ceva pentru ca-i un dulce usor,gustos si racoritor!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat