Sarmale cu carne de vita

de adry88 in Vita, 11 Apr 2012 | 2552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de vita
  • 300 g jumari
  • 200 g orez
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • patrunjel verde
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • varza murata
  • crengute de cimbru
  • 200 ml suc de rosii
  • 2-3 felii de sunca
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu carne de vita:

Orezul il spalam bine si il lasam sa se scurga de apa, ceapa o curatam si o tocam marunt, morcovi ii dam prin razatoare. Amestecam carnea cu orezul, jumarile pisate cu blenderul, ceapa, morcovi, patrunjelul tocat marunt, cimbrul si pasta de tomate. Amestecam bine.

Varza murata o spalam bine sau o punem de cu seara in apa. La fundul oalei adaugam crengutele de cimbru si feliile de sunca, impaturim sarmalele si le asezam in oala lasand loc cca 2-3 degete in oala, sa aiba loc sa fiarba sarmalele. Acoperim oala cu o folie de aluminiu si dam oala la cuptor la foc mediu pana sunt gata.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sarmale cu carne de vita 157380
retete culinare - Sarmale cu carne de vita 157382
retete culinare - Sarmale cu carne de vita 157383

COMENTARII (16)

Sim0na 1

11.04.2012, 21:53

mmm... n-am mai papat de mult.. dar urmeaza cat de curand!

adry88 1

11.04.2012, 22:04

multumesc tuturor

Alinutza80 1

12.04.2012, 19:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D