Sarmale cu orez si ciuperci

de La Ancuta in Mancaruri de post, 24 Mar 2011 | 16009 vizualizari

COMENTARII (49)

La Ancuta 1

25.03.2011, 10:27

Teo. Eu am pus marar maruntit pentru ca spre rusinea mea nu am craci de marar

La Ancuta 1

25.03.2011, 10:29

Lau, MVMih multumesc

La Ancuta 1

25.03.2011, 10:32

Roberta, Cristinne multumesc

La Ancuta 1

25.03.2011, 10:35

Adina incearca. Eu zic ca merita. Imi plac mai mult decat cele cu carne

La Ancuta 1

25.03.2011, 10:36

Diana. La noi a mancat si carnivorul, dar le-a imbunatatit cu smantana sa semene cu cele cu carne

La Ancuta 1

25.03.2011, 10:37

Mirela te servesc

Rocsi 1

25.03.2011, 10:37

ador sarmalele de post

La Ancuta 1

25.03.2011, 11:41

Rocsi. Asa este, sunt tare bune

elena1988 1

25.03.2011, 13:44

La Ancuta 1

25.03.2011, 13:52

Elena

Cris2711 1

25.03.2011, 14:33

bune sarmalutele

La Ancuta 1

25.03.2011, 14:34

Cris multumesc

mamaieelena 1

25.03.2011, 15:34

divainbucatarie 1

25.03.2011, 16:11

bucatarimcudiana 1

25.03.2011, 19:12

la sarmale sunt nelipsita

MotanLaOale 1

25.03.2011, 19:30

bune bune

La Ancuta 1

26.03.2011, 00:25

mamaie, Diva multumesc

La Ancuta 1

26.03.2011, 00:26

Diana

La Ancuta 1

26.03.2011, 00:26

Multumesc Vladimir

lilik 1

26.03.2011, 01:25

eu nu am facut si nu am mancat pana acum dar sunt sigura ca sunt fffffff bune

La Ancuta 1

28.03.2011, 10:53

Lilik sunt foarte bune, incearca

mena29 1

07.04.2011, 08:40

In perioada asta fac si eu mereu

Bya Ralu 1

20.03.2013, 19:34

foarte faine!trebuie sa le incerc si eu

La Ancuta 1

20.03.2013, 21:31

Mie imi plac chiar mai mult decat cele cu carne

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute