Sarmale cu varza acra

de Miha in Pui, 28 Dec 2009 | 6763 vizualizari

COMENTARII (8)

liana_geicu 1

28.12.2009, 12:04

Ce bunatate!

Nicolae 1

30.12.2009, 16:39

sa mai faci...

Miha 1

30.12.2009, 19:40

Mai fac Nicolae, mai fac...Numa sa-mi vina cheful de treaba.

gaby_duceag 1

30.12.2009, 20:31

.vorbeam cu o prietena pe mess(asta luni)si cica..azi nu fac nimic,fac maine,marti a zis ca face miercuri,azi a zis ca maine,da' daca n-are chef nu face nik.eu am fct chiftelute cu maioneza,ciuperci cu maioneza,tortul cu 3feluri de cioco,krem a krem si maine fac ciorba .harnicutza,nu?(m-am dat mare,m-am dat,nah)))da' si cand nu fac nik

Bucataras 1

30.12.2009, 21:02

mai, chiftelutele cu maioneza sint de fapt un fel de salata cu chiftelute, ceapa frecata in otet, cartofi fierti si maioneza?

gaby_duceag 1

30.12.2009, 21:44

bucataras,eu fierb ceapa taiata pestisor(cam 1kg)in apa cu otet,zahar,sare,foi de dafin,aprox 15min(o pun cand colocoteste)i amestec cu chiftelute mici si maioneza.n-am pus niciodata cartofi.unele bucatarese doar oparesc ceapa,altele chiar o calesc usor apoi o amesteca cu otet si restu'...cate bordeie..

rivka 1

30.12.2009, 22:08

gaby cum faci cipercile cu maioneza, ciuperci din borcan, maioneza iaurt sau smantana si usturoi?

gaby_duceag 1

31.12.2009, 08:13

rivka,io-s fata din muntiasa ca vara gasca masculina aduna ciuperci de pe dealuri:hribi,galbiori,vinetele,etc...le fierb si le bag in pungute la congelator.nu am pus smantana si iaurt,dar uite ca acum o sa le fac asa.eu pun ceapa tocata marunt calita 5min in ulei cu putina apa,apoi pun ciupercile tocate si mai calesc putin,racesc,scurg,pun maioneza,usturoi si patrunjel verde si bineinteles sare dupa gust.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos tiganesc