Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Va prezint azi sarmalele de post facute de mine care vreau sa va spun ca au fost delicioase, neasteptat de bune . Eu am pus ce legume aveam la indemana, voi adaptati cu ce aveti prin frigider .
Preparare: ceapa am facut-o cu robotul, morcovul l-am dat pe razatoare, ciupercile si dovlecelul le-am taiat cubulete. Am calit putin legumele in putin ulei si am condimentat cu sare, piper si cimbru si la sfarsit am adaugat orezul si lintea .
Cu aceasta compozitie am impachetat sarmalele mititele am reusit sa le fac asa pentru ca am folosit o varza chinezeasca clocotita in apa cu otet, sare si cimbru care a fost foarte maleabila. Aranjam sarmalele intr-un vas termorezistent.
Am turnat peste sarmale o compozitie facuta din apa, o lingura de pasta de rosii, sare, piper si cimbru uscat.
Acoperim vasul cu capac si lasam in cuptor timp de o ora si jumatate la foc mic dupa prima jumatate de ora. Timpul variaza si in functie de cantitate, eu nu am facut foarte multe . La final avem rezultatul care arata foarte imbieto.
Au fost super gustoase si aromate, sincer mai mult decat as fi asteptat de la ele .
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult