Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Varza se pune in apa fierbinte cu o seara inainte de a face sarmalutele si se schimba de cateva ori. Se taie fiecare funza bucati mai mici pentru invartit sarmalele.
Spalam , curatam si tocam legumele.Se calesc putin impreuna cu bulionul.
Intr-un bol se pune carnea , oul ,faina , orezul , sarea ,piperul si legumele calite. Se amesteca bine .
Aluatul obtinut se pune pe frunzele de varza si se intinvarte.
Intr-o oala se pun cateva frunze de varza ca sa nu se prinda de oala sarmalele , apoi sarmalutele si afumatura (amestecate).
Se pune apa peste sarmalute si se dau la foc mic pe aragaz.
Cu 20 minute inainte de a le pune pe masa , se pun la cuptor.
Pofta buna !!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult