Sarmalute cu ciuperci in foi de varza

de Sim0na in Mancaruri de legume, 28 Feb 2012 | 2957 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 3 borcane de ciuperci
  • 1 ceapa potrivita
  • 150 g orez
  • cimbru
  • piper alb
  • suc de rosii
  • delikat
  • sare
  • piper macinat
  • piper boabe
  • varza murata
  • tije de marar
  • bucati de sunca
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu ciuperci in foi de varza:

Ceapa tocata am calit-o in ulei, pana s-a inmuiat putin. Am adaugat ciupercile (spalate, scurse si tocate marunt), orezul, cimbru, piperul macinat si 200 ml apa, si am lasat sa fiarba pana se umpla orezul. Am pus o lingura de delikat si suc de rosii si am mai lasat 5-10 minute. Am lasat amestecul sa se raceasca, apoi am format sarmalutele.

Intr-un vas de lut (pe care in prealabil, l-am tinut umplut cu apa cca 30 minute), am pus ulei si tijele de marar, iar deasupra sarmalutele formate si bucatile de sunca.

Am turnat suc de rosii si putina apa, am adaugat si boabe de piper, si am dat la cuptor ptr o ora.

Am servit cu mamaliga calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu ciuperci in foi de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Aurelia 07_07 1

29.02.2012, 10:23

As putea minca sarmale dimineata,la amiaza si seara atit de mult imi plac mai ales daca sunt cu mamaliga

Denissa 1

29.02.2012, 10:33

buuuuuuuuuneeeeeee

Sim0na 1

01.03.2012, 19:38

Va multumesc si va pup te poate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu ciuperci