Sarmalute cu porumb-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 12 Mar 2010 | 1759 vizualizari

 

sant grozav de bune

 

INGREDIENTE

  • frunze de varza (20 buc)
  • 18o g orez
  • 2 morcovi
  • 2 cepe mai mici
  • boia de ardei dulce
  • 3-4 linguri de pasta de tomate
  • putin ulei
  • cimbru
  • 1 cutie boabe de porumb
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu porumb-post:

Se caleste ceapa tocata cu morcovul ras,apoi se pune boiaua de ardeiu,cimbru,pasta de rosi si orezul se lasa putin sa se calesaca 3-4 minute apoi se pun boabele de porumb

Se impacheteaza sarmalutele

Se pun in vas de yena si se pun la cuptor cu 1 cana de apa ,asa cat sa le acopere cat de cat,se poate pune cate o feliuta de rosie pe fiecare sarmaluta sau pasta de tomate

Se servesc cu mult drag

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Sarmalute cu porumb-post-0
Sarmalute cu porumb-post-1

COMENTARII (5)

mihaelar63 1

12.03.2010, 23:09

nici eu , dar vreau , totusi mi-ai pus cam multe in farfurie

nadina73 1

12.03.2010, 23:24

haide mihaela te astept mai am

nadina73 1

12.03.2010, 23:25

incercatile cu incredere daca va plcace porumbu ,atunci cu siguranta va plac si sarmalutele cu porumb de post

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41