Sarmalute de Paste

de mihaelaM in Oaie, 25 Apr 2014 | 771 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne de miel
  • 2 verze acre
  • orez
  • ceapa
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • bulion
  • patrunjel verde
  • seminte de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute de Paste:

....incepem sa pregatim sarmalutele:

Avem 1kg de carne de miel (pulpa),o tocam daca nu este tocata dupa care punem intr-un lighenas unde adaugam toate condimentele  mai sus mentionate.

Curatam ceapa si o tocam marunt,spalam orezul dupa care il adaugam si amestecam bine.

Pregatim foile de varza si incepem sa infasuram carnea in foaia de varza.

Intre timp punem un vas cu apa pe foc pt a fi apa fierbinte pt sarmalutele gata infasurate.

Dupa ce am terminat de infasurat sarmalutele,taiem fasii de varza si le punem in fundul oalei dupa care asezam sarmalutele ,eu am mai pus printre ele si fasii de sunculita proaspata de purcel.

Dupa ce am terminat de asezat sarmalele punem o lingura ,doua de bulion  dupa care acoperim cu varza tocata marunt.

Punem apa fierbinte pe dupa care le punem la foc mic timp de 2ore.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Sarmalute de Paste-0
Sarmalute de Paste-1
Sarmalute de Paste-2
Sarmalute de Paste-3
Sarmalute de Paste-4
Sarmalute de Paste-5
Sarmalute de Paste-6
Sarmalute de Paste-7
Sarmalute de Paste-8
Sarmalute de Paste-9
Sarmalute de Paste-10
Sarmalute de Paste-11
Sarmalute de Paste-12

COMENTARII (12)

simona72

simona72 1

25.04.2014, 17:23

Imi place carnea de miel, sarmalute nu am mancat, dar cred ca sunt tare bune!

laura_n

laura_n 1

25.04.2014, 17:37

nici eu nu am mancat sarmalute, cred ca ies gustoase!

Rocsi

Rocsi 1

25.04.2014, 19:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!