Sarmalute de Paste

de mihaelaM in Oaie, 25 Apr 2014 | 3022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne de miel
  • 2 verze acre
  • orez
  • ceapa
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • bulion
  • patrunjel verde
  • seminte de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute de Paste:

....incepem sa pregatim sarmalutele:

Avem 1kg de carne de miel (pulpa),o tocam daca nu este tocata dupa care punem intr-un lighenas unde adaugam toate condimentele  mai sus mentionate.

Curatam ceapa si o tocam marunt,spalam orezul dupa care il adaugam si amestecam bine.

Pregatim foile de varza si incepem sa infasuram carnea in foaia de varza.

Intre timp punem un vas cu apa pe foc pt a fi apa fierbinte pt sarmalutele gata infasurate.

Dupa ce am terminat de infasurat sarmalutele,taiem fasii de varza si le punem in fundul oalei dupa care asezam sarmalutele ,eu am mai pus printre ele si fasii de sunculita proaspata de purcel.

Dupa ce am terminat de asezat sarmalele punem o lingura ,doua de bulion  dupa care acoperim cu varza tocata marunt.

Punem apa fierbinte pe dupa care le punem la foc mic timp de 2ore.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute de Paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

simona72 1

25.04.2014, 17:23

Imi place carnea de miel, sarmalute nu am mancat, dar cred ca sunt tare bune!

laura_n 1

25.04.2014, 17:37

nici eu nu am mancat sarmalute, cred ca ies gustoase!

Rocsi 1

25.04.2014, 19:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in foi de vita gatite la slow cooker Crock Pot