Sarmalute de post cu legume si pasat

de Valclaudia in Mancaruri de post, 2 Mai 2015 | 5822 vizualizari

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

02.05.2015, 19:31

Aceste sarmalute sunt preferatele noastre . Am preparta aceasta saptamana de data aceasta cu carne

Lau 1

02.05.2015, 19:34

Asta am si eu in cuptor

Cris2711 1

02.05.2015, 19:39

atat de mult imi plac,super Clau

Adele 1

02.05.2015, 19:56

Gherca Daniela 1

02.05.2015, 20:13

bune!

simona72 1

02.05.2015, 20:15

Ce mult imi plac!! Eu le fac rar ca nu le plac la baieti...servesc de la tine!

MotanLaOale 1

02.05.2015, 20:45

Catalina L 1

02.05.2015, 21:09

ce-mi plac...hmmmm

laura_n 1

02.05.2015, 21:37

dementiale astea!

mirela0911 1

03.05.2015, 13:13

Ne plaaac astea!

anca_rm 1

04.05.2015, 09:48

ce-mi plac sarmalele cu pasat =>d

navidad_2017 1

10.12.2017, 10:07

Draga Claudia, daca cititi acest mesaj, am avea o intrebare: prin pasat va referiti la porumb (prefiert? uscat?), macinat mai mare, sau la boabe de mei? Nu am gasit o info satisfacatoare nici prin Google, nici in Dex.... si nu ne dam seama exact nici din pozele Dvs. Si credeti ca aceasta umplutura ar merge si ptr ardei umpluti? Multumim anticipat ptr raspuns!

Valclaudia 1

10.12.2017, 14:48

Draga Navidad_2017, da este porumb macinat mai mare, in lipsa de pasat eu am mai folosit malai grisat la sarmalute de post.Pentru ardei umpluti nu m-am gandit sa folosesc pasat dar am integrat cu succes granule din soia in legume radacinoase trecute pe razatoarea fina si sotate apoi in putin ulei. Multumesc pentru vizita!

navidad_2017 1

10.12.2017, 16:35

Multumesc ptr raspuns! Am "riscat" si am facut ardei capia rosii umpluti (deja sunt "istorie", au iesit deliciosi!); la noi e greu de gasit varza murata, iar cea proaspata are frunza prea cotoroasa ptr rasucit sarmale. Ptr ca tot nu ne lamuriseram cu "pasatul" - tata pretindea ca porumbului macinat mare ii zice "crupe"- am tocat foarte grosier in robot boabe de porumb prefierte - din acela ca de "porumb fiert"- si am pus si 1 - 2 linguri de mei. Chiar nu ne-am asteptat sa iasa atat de buni! La malai grisat nu ne-a dus capul!

Valclaudia 1

11.12.2017, 06:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
"Musaca "de post cu varza si orez