Sarmalute in dovleac

de madi_marin in Porc, 10 Oct 2010 | 9456 vizualizari

COMENTARII (65)

stoi_mimi 1

12.10.2010, 15:44

Madi ptr merite deosebite ,Felicitari si acum am si eu o rugaminte exemplifica-mi si mie ce inseamna sa pui direct pe plita

ANCA 1

12.10.2010, 18:47

eu si Bucatarasul le-am executat deja anul trecut de Craciun

madi_marin 1

12.10.2010, 19:53

stoi_mimi....multumesc pentru felicitari.... am mai spus intr-un comentariu ca pe plita inseamna in cuptor direct pe flacara, jos,.....ca sa spun asa.... si nu pe gratarul pus mai sus... sper ca m-ai inteles....

madi_marin 1

12.10.2010, 19:55

Anca....stiu, am vazut ....si mi-au placut tare mult ....

Criss 1

13.10.2010, 11:12

Super sarmale!

Miha 1

13.10.2010, 17:38

ela 1

13.10.2010, 19:07

asta voiam sa-i spun si eu la Madi ....astia din concurs au ceva cu site-ul nostru...le plac asa de mult retetele noastre ca incep sa creada ca ei le-au preparat

madi_marin 1

13.10.2010, 19:36

ce tare.... nu m-am inscris, da s-a inscris alta cu reteta mea.... ce pot sa ii fac? vreau s-o nenorocesc....

madi_marin 1

13.10.2010, 19:45

ela......si reteta ta de pulpe e....si nu e postata de tine...

Miha 1

13.10.2010, 19:48

"ce pot sa ii fac? vreau s-o nenorocesc...."

madi_marin 1

13.10.2010, 20:20

Mihaaaaaa......nu mai rade, ca bestia aia chiar m-a enervat..... nesimtita....ca altfel nu pot sa ii spun.... am vazut acum toate retetele postate si sunt si altele de pe,,bucataras,,.....ale mai multor fete, dar nu postate de ele....sper sa nu ma fac de ras spunand asta, dar mai stiu si eu cum le cheama si parca n u suna la fel......

consuelamocanu2000 1

16.10.2010, 07:49

super reteta felicitari

Adinacarla 1

16.10.2010, 18:13

gustoase

Sylvia 1

17.10.2010, 18:32

Vai ce bine arata superb felicitari. Vai ce faza cu concursul sa ma uit daca nu m-am inscris si eu cumva

madi_marin 1

17.10.2010, 18:37

Sylvia...multumesc.... da...nasol cu concursul...dar nu e ceva nou....din pacate...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti la cuptor