Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Nu se putea să treacă ștevia fără să fac sărmăluțe țn foi de ștevie. Au ieșit o bunătate!
Pentru inceput pregătește foile de ștevie.
Curăță foile de codițe, spală fiecare foaie în parte și pune-le într-un castron.
Fierbe apă cu sare și toarnă apa peste foile de ștevie.
Lasă foile în apa fierbinte 5-6 minute, apoi scurge apa.
Pregătește carnea: sărează, piperează, condimentează.
Spală orezul și amestecă-l cu carnea.
Ia câte o foaie de ștevie pune carnea și rulează cu multă atenție.
Asează sărmăluțele într-o cratiță,toarnă deasupra uleiul, borșul și pune la fiert.
Cu 10 minute înainte de-a stinge focul pune și sucul de roșii.
Se servesc calde cu smântână.
Sunt foarte bune și reci, dacă nu este carnea grasă.
1
Atenție la rulat sărmăluțele! Foile de ștevie opărite se rup ușor.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult