Sarmalute in foi de varza

de ana in Mancaruri cu carne, 2 Iun 2010 | 3992 vizualizari

COMENTARII (17)

Bucataras Medi 1

02.06.2010, 09:20

Da , vad ca toate "confectionam" sarmalute..........trebuie sa recunoasetem ca sunt tare bune..............mmmmm..............

ana 1

02.06.2010, 09:25

Da Medi ,eu in special pentru Stef care imi cere cel putin la 2 saptamani ,zice:"Sarmale nu avem?"

Ina 1

02.06.2010, 09:30

am venit cu furcile!

ana 1

02.06.2010, 09:32

Ina ne trebuiau aici ,doar nu papam cu mana

Bucataras Medi 1

02.06.2010, 09:37

am revenit..................acuma am pus si eu furculitele ca nu erau

Miha 1

02.06.2010, 09:41

Bai...ati intrat in hora sarmalelor? Neee...nu ma convingeti ca nu mj-e lene sa le fac. )

ana 1

02.06.2010, 09:45

Medi multumesc
Miha imi venea sa fac o sarma gigant asa de mult ador sa fac sarmale

Julie 1

02.06.2010, 09:56

Pai sa faci una gigant si pentru mine Astept!

ana 1

02.06.2010, 09:58

Julie s-a facut ,mai ales ca suntem buzoience

Julie 1

02.06.2010, 10:12

Pai nu? asa ca intre vecine...

ana 1

02.06.2010, 10:15

normal

Rocsi 1

02.06.2010, 10:56

vad k zilnic avem in meniu sarmale dar e bine k sunt foarte foarte bune

ana 1

02.06.2010, 11:06

Da Rocsi sarmalele sunt cum era zicala de pe vremuri "nici o masa fara peste"asa si sarmalele pe bucatras

Sylvia 1

02.06.2010, 11:54

Excelente sarmalute eu ma mai inscriu la o portie ca atre imi palce reteta ta .

ana 1

02.06.2010, 12:25

Cu mare drag Silvia

nadina73 1

02.06.2010, 13:04

pai asa se pare ca ciupercile si sarmalele se tin lant super 5 furcu

ana 1

02.06.2010, 13:27

Multumesc Nadina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj- varianta Bihoreana