Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am avut necaz mare pe un anume gascan,care ma tot alerga cand ma vedea...asa ca i-a sunat ceasul,el a vrut-o......Asa-i legea naturii,aia mai mari ii mananca pe aia mai mici sau invers,inca nu-i batuta-n cuie.....
Pregatim carnea,adica o tocam,am folosit carnea de pe piept si copane,am adaugat si grasimea de la gascan.Ceapa o taiem marunt si o adaugam in carne,punem si orezul spalat,potrivim de sare si piper si incepem sa formam sarmalutele.Cratita in care urmeaza sa le fierbem o imbracam in foi de vita,apoi asezam frumos sarmalutele,deasupra acoperim tot cu foi de vita.Turnam borsul si bagam cratita la cuptor ,foc moderat cca 45-50 min
Se servesc cu smantana,iaurt sau simple.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult