Sarmalute in foi de vita de vie

de lia maria in Curcan, 31 Mai 2011 | 4765 vizualizari

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

31.05.2011, 09:35

foarte bune .....preferatele mele

Bucataras Medi 1

31.05.2011, 09:48

delicioase................

Rocsi 1

31.05.2011, 11:11

sunt vegetariene...arata bineeee

adry88 1

31.05.2011, 11:55

ce as manca si eu la cat de bine arata

La Ancuta 1

31.05.2011, 12:51

foarte bune

lia maria 1

31.05.2011, 12:59

motanel
medi va servesc cu mare drag

lia maria 1

31.05.2011, 13:02

rocsi draga mea sant cu carne de curcan dar am macinat-o prea tere si nu se prea vede in schimb la mancat se simte sant foarte gustoase uite cum ma laud singura

lia maria 1

31.05.2011, 13:03

eduard
ancuta va servesc cu mare drag

Lau 1

31.05.2011, 13:29

am venit la masa aduc si tacamurile

kamy 1

31.05.2011, 15:11

de mult nu am mai mancat si stau cu vita-n curte

LicutaMarin 1

31.05.2011, 15:30

vreau si eu!

mihaelaM 1

31.05.2011, 15:45

si eu vreau dar n-am vita,tre sa adun,dar pana atunci pap de la tine

Corinuta 1

31.05.2011, 18:23

mai ai?

Cris2711 1

31.05.2011, 18:25

mama mia

mirela0911 1

31.05.2011, 19:17

Cu vita de vie nu am mancat sarmale, dar vreau de la tine ca arata minunat

diaconta 1

31.05.2011, 20:03

o singura data am mancat si mi-au placut

Mihaela11_jo 1

31.05.2011, 20:59

Foarte fine
Data viitoare am sa le fierb si eu in apa cu sare de lamaie, ca noua ne plac mai acrisoare; buna idee, multumesc.
In schimb eu aici fac din cel putin 500 grame de foi o fericire sa le rolezi; in Siria sunt aparate speciale pentru rolat sarmalutele in foi de vita pe principiul foitei de tigara; dar la cantitatile pe care le gatim noi, merge mai repede cu mana

Sylvia 1

31.05.2011, 23:16

superb arata, adevarata opera de arta ; felicitarile mele

mamaieelena 1

31.05.2011, 23:22

bune

ionela2682 1

01.06.2011, 17:33

lia maria 1

06.06.2011, 09:50

sufletista
kamy
licuta

lia maria 1

06.06.2011, 09:52

mihaelab
corina
cris2711 va multumesc

lia maria 1

06.06.2011, 09:54

mirela
diaconta
mihaela si noua ne plac sarmalutele acrisoare, asa ca eu procedez la fel si cu varza dulce, o oparesc tot asa, in apa cu sare de lamaie, si sant

lia maria 1

06.06.2011, 09:56

Sylvia
mamaelena
ionela va multumesc si ma bucur mult ca va plac sarmalutele mele

deyutzky 1

06.06.2011, 18:45

bune tare sarmalutele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de curcan