Sarmalute in vas roman

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 30 Oct 2012 | 13327 vizualizari

COMENTARII (20)

Mitinita 1

30.10.2012, 16:35

cat de apetisante sunt

diaconta 1

30.10.2012, 16:40

nici eu nu prea folosesc vasul roman din dotare,cred ca din motive de lene dar acum mi-ai facut o pofta grozava de sarmale Danuto

Dana Cristea - pusikmea 1

30.10.2012, 16:41

Adina, multumesc, te servesc cu cateva

Dana Cristea - pusikmea 1

30.10.2012, 16:43

Dia, eu l-as fi folosit, doar ca nu aveam...acu' nu stiu cand o sa-l mai folosesc ca am stat pe langa ele o zi intreaga, din greseala mea evident

Panacris 1

30.10.2012, 17:04

Super sarmalele in vasul roman! Eu il folosesc destul de des, mai ales la fripturi

Bya Ralu 1

30.10.2012, 17:20

cred ca sunt delicioase!multumim si pentru sfaturi

MotanLaOale 1

30.10.2012, 17:24

Zamfira 1

30.10.2012, 18:32

o varianta buna...vasul roman e foarte bun si la fripturi, imi place ce ai gatit

Lau 1

30.10.2012, 19:03

foarte bune

Merisor 1

30.10.2012, 19:25

Bune sarmalute!! Si eu folosesc vasul roman

Rocsi 1

30.10.2012, 19:28

Sarmalute chiar nu refuz Vas roman am primit si eu de la o prietena si imi place mult sa gatesc in el

Alexandra Elena 1

30.10.2012, 19:31

sarnalute in vasul roman, ce bunatate

alldaycooking 1

30.10.2012, 20:57

cu ce ma tentezi tu la ora asta!

Lorra 1

30.10.2012, 21:17

Papa bun !!!!!

laura_n 1

30.10.2012, 21:41

niste sarmalute tare bune si aproape ca dau dependenta

MIUTA 1

30.10.2012, 22:42

LUK 1

31.10.2012, 09:12

ce poft ami s-a facut

adry88 1

31.10.2012, 09:40

nemaipomenite

Ubulika 1

31.10.2012, 20:44

jolygina 1

12.12.2012, 18:45

bravo

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmale ca acasa