Sarmalute usoare din carne de pui

de Zamfira in Pui, 15 Apr 2012 | 3832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • varza murata
  • 700 gr. carne tocata de pui
  • 500 gr. ciuperci
  • 200 gr. orez
  • 1 ou
  • 1-2 ceape
  • 2 morcovi
  • cimbru, marar
  • bulion
  • ulei sau untura
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute usoare din carne de pui:

Pregatim compozitia pentru umplutura:

adaugam la carnea tocata de pui: ceapa tocata (putin calita si cu boia dulce), oul, orezul, ciupercile tocate marunt, morcovii razuiti cat mai marunt, sare si piper.

Spalam foile de varza, le vom scurge de apa si incepem sa pregatim sarmalutele.

Tocam cateva frunze de varza pentru a pune pe fundul oalei dar si deasupra sarmalutelor. Pe fundul oalei punem ulei sau untura de casa, varza tocata si o ceapa tocata. Asezam sarmalutele cat mai bine lipite una de alta si in final adaugam varza tocata, bulion, cimbru, marar uscat si apa cat sa acopere sarmalutele (adaugam apa de fiecare data cand mai scade nivelul).

Le punem la fiert pe foc mic aproximativ 3 ore.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute usoare din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume si cuscus