Sashimi de somon

de ianculubita in Somon, 14 Ian 2014 | 4624 vizualizari

 

Am gasit intr-o revista aceasta reteta din "arsenalul"lui Joseph Hadad;
Sunt niste pachetele cu foi de orez si cred ca e cea mai simpla dar si gustoasa reteta;daca aveti de unde cumpara foi de orez,va recomand sa le pregatiti,sunt delicioase,eu am facut putine pentru ca nu le cunosteam gustul dar voi repeta cat de curand

 

INGREDIENTE

  • 100 g somon afumat
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 castraveti proaspeti
  • 1 praz mic
  • cateva picaturi de ulei de susan
  • 50 g alune de padure macinate
  • 10 g ghimbir proaspat
  • foi de orez
  • 15 ml lapte de cocos
  • sos de soia
  • sos worchester
  • pasta wasaby
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sashimi de somon:

Punem intr-un bol ceapa, prazul, castravetii taiate betisoare de chibrit si ghimbirul taiat marunt. Foaia de orez o inmuiem cateva secunde in apa calda, o scoatem, o intindem pe un platou, o ungem cu pensula cu lapte de cocos, punem intr-o margine o felie de somon, deasupra amestecul de ceapa, ghimbir si castraveti, picuram ulei de susan, aducem spre interior marginile laterale apoi rulam. Punem pe un platou, presaram deasupra alune macinate, ornam cu ardei gras rosu si servim cu sos de soia amestecat cu worcester si foarte putina pasta de wassabi.

TIPS-URI

1

aceste pachetele se pot pregati si cu foi subtiri de placinta,dar in acest caz le punem intr-o tava la cuptor sau pe aburi

2

amestecul din interior poate fi si altfel, dupa placerea fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Sashimi de somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (18)

mena29 1

14.01.2014, 17:44

Si eu vreau,mai ai?

laura_n 1

15.01.2014, 15:44

si eu imi doresc sa le incerc

ianculubita 1

15.01.2014, 16:29

Fetelor,dupa cum observati,nu sunt greu de facut,ingredientele pentru umplutura sunt simple,asa ca indrazniti pentru ca sunt foarte gustoase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Somon cu unt aromatizat cu Habanero și lime