Savarine

de gugugh in Prajituri, 22 Oct 2010 | 5065 vizualizari

COMENTARII (9)

Rocsi 1

22.10.2010, 11:27

si tu ai facut savarine...clar e saptamana savarinelor

Laly 1

22.10.2010, 11:36

Ce bunatati ai facut

gugugh 1

22.10.2010, 11:45

delicioase savarinele....nu prea imi placeau din comert insa de cand le prepar in casa ...nu ma mai abtin

Adinacarla 1

22.10.2010, 12:42

foarte frumoase

onuta 1

22.10.2010, 13:24

delicioase . super

nadina73 1

23.10.2010, 01:24

saptamana savarinelor

feliciana_maria_1209 1

24.10.2010, 00:50

buna fetele.am si eu o dilema.As vrea sa fac si eu savarine dar din pacate nu pot .daca vreuna din voi sta prin Germania sau Austria poate puteti sa ma ajutati.Aici unde locuiesc eu nu am gasit pana acum frisca pe care sa o folosesc la ornat si sa ramana tare dupa ce am ornat prajitura sau tortul.Respectivul preparat trebuia consumat imediat dupa ornare ca altfel toata frisca se facea lichida ca mai inainte.V-as ramane fffff. indatorata daca m-ati putea ajuta cu vreun sfat

feliciana_maria_1209 1

24.10.2010, 00:52

A....si ....foarte frumoase si mai ales apetisante

gugugh 1

24.10.2010, 21:50

buna ana , uite ca te reintalnesc si pe aici.... mai eu in franta foloseam smantana lichida pt prajituri si o bateam f bine si statea bat. in elvetia la fel, asa ca singru tb sa gasesti si in germania smantana lichida pt prajituri, astept rezulatatele ana

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu inghetata