Savarine

de ana in Prajituri, 29 Oct 2010 | 4801 vizualizari

COMENTARII (20)

Miha 1

29.10.2010, 13:43

ionela2682 1

29.10.2010, 13:48

frumoase foc!

ana 1

29.10.2010, 13:58

Multumesc Miha@Multumesc Ionela

gaby_duceag 1

29.10.2010, 14:09

tu crezi ca io m-am saturat cand am facut eu???
ba..s-o crezi tuasa ca vin, deschide portile))

La Ancuta 1

29.10.2010, 14:27

ana 1

29.10.2010, 14:34

Nu deschid nici o poarta ca le-am facut cand le-ai facut si tu ,da ia stai sa ma uit sa vad poate a mai ramas vreuna si poate ai norocu sa nu se fi descompus@Postavaru

gaby_duceag 1

29.10.2010, 14:35

Bucataras Medi 1

29.10.2010, 14:53

ce dragalase mai sunt...................

silvi0ara 1

29.10.2010, 15:06

Minunat.

Corinuta 1

29.10.2010, 15:27

e epidemie de savarineeeeeeee!lasand gluma la o parte, arata forte bine savarinele tale Ana!

giuliana 1

29.10.2010, 16:19

ana 1

29.10.2010, 16:47

Medi@Silvioara@Corina sa stii@Giuliana

Rocsi 1

29.10.2010, 19:36

ce mumusele

ana 1

29.10.2010, 22:25

Multumesc Rocsi!

Adinacarla 1

30.10.2010, 13:32

frumoase savarinele tale...

mena29 1

30.10.2010, 19:01

frumoase si bune

Ina 1

30.10.2010, 19:48

si eu vreau!!!

kamy 1

30.10.2010, 22:35

ana...vasazica...nu-i musai sa stea 10 ore la dospit....ce bine...fac si eu super arata5f

VERONICA2607 1

19.03.2012, 11:17

ce bune sunt!!!!

oana_pisicutza16 1

12.04.2012, 00:06

frumoasa savarina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Savarine