Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Batem albusurile spuma impreuna cu zaharul, un praf de sare si esenta de rom, apoi adaugam galbenusurile, pesmetul si faina. Amestecam cu grija cu o lingura de lemn.
Ungem cu ulei formele de brioase si umplem formele. Dam savarinele la cuptor pt aproximativ 20 de minute, nu deschidem sub nici o forma usa cuptorului, lasam sa se raceasca in forme.
Intre timp pregatim siropul: incalzim apa si topim zaharul ,iar cand le luam de pe foc adaugam romul. Savarinele le taiem la 1/3 cate un capacel, apoi insiropam bine si dam la frigider pentru 3 ore, intre timp pregatim frisca.
Daca mai e cazul mai insiropam savarinele,altfel le umplem cu frisca si ii punem capacul deasupra.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult