Schnitzel la cuptor

de rivka in Pui, 5 Dec 2009 | 10236 vizualizari

 

Mie imi plac mai mult asa la gust, sa nu zic ca dupa varsta de 30 de ani mai ales noi femeile preferam sa mancam mai putine prajeli pt a ne pastra silueta.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • condimente de pui dupa gust
  • faina
  • pesmet
  • ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Schnitzel la cuptor:

Se taie bucatile de piept ca pentru snitele.Se sareaza, pipereaza, se stropesc cu o lingura de ulei masline si se intinde uniform uleiul cu mana pe bucatile de carne.

Se bat cele 2 oua cu furculita impreuna cu condimentele de pui dupa gustul fiecaruia(sau pt carne de porc daca folositi carne de porc).

Se tavalesc bucatile de carne in faina alba, apoi in oul batul cu furculita, apoi in pesmet.

Intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt se aseaza snitelele, se stropesc cu 2 linguri ulei de masline si se dau la cuptor la cca 200 grade pana sunt rumenite, la cca jumatatea intervalului se intorc se mai stropesc cu o lingurita de ulei masline.

Sunt foarte gustoase, puteti folosi si carne de porc dupa preferinta.

 

RETETA IN IMAGINI

Schnitzel la cuptor-0
Schnitzel la cuptor-1

COMENTARII (11)

luminita20_2006 1

05.12.2009, 16:30

super iddea

cccris 1

06.02.2010, 22:10

Eu am facut si chiftele la cuptor, ies mai uscate, dar mie imi plac.

Swanheart 1

21.03.2010, 14:40

Ale mele sunt la cuptor. Azi m-a apucat cheful de gatit, am facut si strudel cu mere si chec cu banane.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41