Scoarta de copac

de nadina73 in Dulciuri, 26 Iun 2010 | 6982 vizualizari

COMENTARII (19)

Julie 1

26.06.2010, 09:10

Cred ca sunt tare bune!

silvi0ara 1

26.06.2010, 09:45

Arata bine si cred ca este si bun.Seamana cu colacul secuiesc.

Rocsi 1

26.06.2010, 11:15

imi aduce aminte de un desrte mancat pe langa brasov...doar k fasiile erau lai late km kt palma

Bunica 1

26.06.2010, 11:33

Rontanele , rontanele cum sa mai slabesti cu atatea bunatati ?

Dana Cristea - pusikmea 1

26.06.2010, 13:15

nadina73 1

26.06.2010, 17:19

asa e julia ,eu abia azi am gustat din ele

nadina73 1

26.06.2010, 17:20

da silvioara probabil ,si eu asa ma gandeam numai ca e un aluat care nu e dulce deloc

nadina73 1

26.06.2010, 17:20

rocsi initial scria ca se taie fasi de 2-3 cm insa au am scutat

nadina73 1

26.06.2010, 17:21

bunica asa e cum sa slabesti toata ziua langa plita electrica ?

nadina73 1

26.06.2010, 17:22

multumesc danuta

mena29 1

26.06.2010, 22:27

Si eu am mancat,pe aici pe la noi le zice spinari si sunt tare gustoase si din ce stau sunt mai bune,se fragezesc

Laly 1

26.06.2010, 22:31

O fasiuta se poate? Iti las furculitele si o mananc cu mana

Adinacarla 1

27.06.2010, 01:06

interesant

ana 1

27.06.2010, 12:37

Tot la colacul secuiesc m-am gandit si eu cand am vazut

nadina73 1

27.06.2010, 20:21

mena eu sincera pe net am gasit retete si am incercat-o

nadina73 1

27.06.2010, 20:21

laly si noua nu una

nadina73 1

27.06.2010, 20:21

adinacarla

nadina73 1

27.06.2010, 20:22

ana as am gandeam si eu numai ca din cate stiu mi se pare ca are zahar in aluat asta nu ,data viitoare o sa pun si zahar sa fie putin mai dulce,ma gandesc

Panacris 1

28.09.2015, 08:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
FURSECURI CU GEM