Scoici in sos picant

de karma in Fructe de mare, 4 Sep 2011 | 13072 vizualizari

 

Pentru 2 persoane am luat un pachet de 250 g scoici congelate...si a mai si ramas un pic

 

INGREDIENTE

  • 250 g scoici
  • jumatate de ardei gras
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi mari
  • 3 felii de lamaie, decojite si taiate bucatele
  • 2 linguri pasta de tomate
  • chilli sauce
  • sare, piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici in sos picant:

Am innabusit bine ceapa data pe razatoare cu usturoiul maruntit, lamaia, ardeiul gras, uleiul si putina apa pana s-au inmuiat toate, am adaugat scoicile spalate, oparite si scurse, apoi pasta de tomate, chilli, piperul, patrunjel la final pentru savoare.

In loc de chilli sauce se poate foarte bine pune ardei iute tocat

 

COMENTARII (3)

alinutzika 1

04.09.2011, 21:59

oare ce gust au?!

LUK 1

05.09.2011, 09:41

Lau 1

05.09.2011, 13:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L