Scoici la cuptor

de giuliana in Fructe de mare, 5 Noi 2010 | 13849 vizualizari

 

o reteta foarte usoara

 

INGREDIENTE

  • 1 kg scoici
  • 50 gr pesmet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici la cuptor:

se spala si se curata bine scoicile ,se deschid si se pun intro tava

peste scoici se presara ulei si pesmetul si o cescuta apa se dau la cuptor timp de 7-8 minute

cand devine pesmetul maro se scot si se servesc

TIPS-URI

1

se poate presara deasupra un pic de patrunjel tocat marunt (eu nu il pun pentru ca nu mananca sotul)

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu scoici si sos de rosii