Scoverzi ca la Cervenia

de Ela68 in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2014 | 26462 vizualizari

COMENTARII (23)

Bunica 1

29.08.2014, 23:01

Ah,ce bune sunt!

Ela68 1

29.08.2014, 23:07

fierbinti si pufoase si care ingrasa.........si ce daca

Cris2711 1

29.08.2014, 23:09

Woooow,la favo cu ea

T I M E A 1

29.08.2014, 23:11

simona72 1

29.08.2014, 23:19

Ce bine le feci tu Ela!! Parca sunt mai bune de la tine!!

Ela68 1

29.08.2014, 23:38

hai mai Simo, asa zic si eu de gaby

mihaelar63 1

30.08.2014, 00:49

Ce bune sunt scoverzile Dar si dulceata de smochine as incerca

Valclaudia 1

30.08.2014, 07:05

sa stii ca pe-astea le voi incerca si eu. Arata tare bine!

Merisor 1

30.08.2014, 07:25

Daaaa si in zona noastra se fac!

victoria47 1

30.08.2014, 07:44

Sibunica mea le fåcea si mama si le fac si eu . Sunt grozave .

- Andreea - 1

30.08.2014, 09:56

La noi le facea bunica si noi le mancam

Constelatialeu 1

30.08.2014, 10:12

robert_b 1

30.08.2014, 10:14

alilianaa 1

30.08.2014, 11:32

ce bine arata~

Bunica 1

30.08.2014, 16:21

Da ce bune sunt cu mujdei de usturoi!

babi5 1

30.08.2014, 18:04

Ce-mi plac

Panacris 1

30.08.2014, 23:23

Super bune cu brânză, mai ales. Eu le spun langoși

Rocsi 1

31.08.2014, 14:06

Super bune mai sunt!

MotanLaOale 1

31.08.2014, 17:40

liana_geicu 1

08.09.2014, 22:56

La Tiganesti le spunem "turte", eu le prefer cu branza, dsar sunt bune si cu gem. Dulceata de smochine e cea mai buna, preferata mea!

Ela68 1

09.09.2014, 09:05

o, Liana, esti din zona

IonelBonda71 1

02.07.2019, 06:24

Stimata Ela69
Nu este prea multa apa? Poate a-ti vrut sa scrieti 250-300ml.

Ela68 1

02.07.2019, 08:23

IonelBonda71, mie imi plac scoverzile moi si pufoase, nu trebuie sa iasa precum aluatul de paine. Probabil a intrat mai multa apa deoarece am folosit faina Grania, care este foarte fin macinata si necesita mai multa apa. Intotdeauna exista factori care influenteaza un aluat cu faina. Cand stim exact tipul de faina, atunci putem spune cu exactitate cantitatea de apa pe care trebuie sa o folosim, altfel, intervine si experienta. Daca vi se pare multa, puneti mai putina si adaugati ulterior pentru a obtine un aluat molcut.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Hai sa mancam ROMANESTE: Scovergi din Lunca Dunarii