Scrambled eggs - Papara - Jumari de ou

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2011 | 8145 vizualizari

 

Scrabled eggs sau papara cum ii spunem noi, reprezinta un mic dejun obisnuit, rapid, pe gustul multora…

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri unt
  • 5 oua mari
  • 1 lingura smantana
  • 1 felie cascaval taiata cubulete
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 1-2 crengute patrunjel proaspat, tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrambled eggs - Papara - Jumari de ou:

Topim untul intr-o tigaie la foc mediu. Intr-un castron amestecam ouale cu smantana, cascavalul si patrunjelul tocat. Asezonam cu sare si piper si amestecam Odată ce untul s-a topit, turnam ouale in tigaie. Ce prajim amestecand ocazional, pana cand ouale devin pufoase si ajung la consistenta care ne place. Se fac ata de usor, incat copilul meu de 7 ani a declarat ca data viitoare prepara el micul dejun.

Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrambled eggs - Papara - Jumari de ou" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu masline (reteta video)