Scrumbie la cuptor

de vero_closca in Peste, 24 Apr 2010 | 9868 vizualizari

COMENTARII (11)

Bucataras Medi 1

24.04.2010, 20:50

vero, ce mult imi place scrumbia....................un deliciu..................

Brindusa 1

24.04.2010, 22:13

Cel mai bun peste (dupa mine) e scrumbia. Mie imi place ca pielea sa se rumeneasca, asa ca o pun in hartie. Vaai imi ploua in gura

vero_closca 1

24.04.2010, 23:12

o sa incerc si eu in hartie!

Bucataras 1

24.04.2010, 23:30

Brindusa, de unde cumperi scrumbia?

Brindusa 1

24.04.2010, 23:32

De la Braila , ca si alti pesti. Pestele din bucuresti mi se pare fad si fara gust.

Bucataras 1

24.04.2010, 23:57

aaa ... eu in ultima vreme pescuiesc doar din Afi Cotroceni

vero_closca 1

25.04.2010, 01:36

va trimit eu... cu cat se vinde scrumbia in bucuresti???(sunt curioasa)

Ina 1

25.04.2010, 08:53

La Fetesti e 10 lei/kg

vero_closca 1

25.04.2010, 10:47

si la noi a fost 10 lei de flori si de pasti.acum e 8 lei iar la mahmudia se da si cu 6 lei kg.

silvi0ara 1

25.04.2010, 11:14

Ce bine arata.Azi fac si eu scrumbie.

nadina73 1

27.04.2010, 00:23

super bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Scrumbie proaspata la gratar