Scrumbie la cuptor in folie de aluminiu

de Bucataras Medi in Peste, 3 Iun 2011 | 17340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 scrumbii
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • rozmarin uscat
  • cimbru uscat
  • patrunjel verde
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie la cuptor in folie de aluminiu:

Curatam si apoi spalam scrumbiile.Facem un amestec (dupa placul fiecaruia..........asta este motivul pentru care nu am scris cantitatile) din zeama de lamaie, ulei de masline, rozmarin, marar , sare si piper cu care ungem bine fiecare bucata de peste in parte atat pe exterior cat si in interior. Asezam fiecare scrumbie in parte in mijlocul unei folii de aluminiu pe care am uns-o cu ulei de masline. "Imbracam" fiecare scrumbie in folie de aluminiu si apoi le asezam pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa. Dam la cuptor si tinem circa 30 min. dupa care scoatem tava si indepartam cu grija folia de aluminiu de pe fiecare bucata de peste in parte. Lasam scrumbiile pe gratarul tavii si  dam la cuptor pentru a se rumeni frumos.

Se servesc calde, stropite cu multa zeama de lamaie(scrumbiile sunt foarte grase) si patrunjel verde taiat marunt.

 

RETETA IN IMAGINI

Scrumbie la cuptor in folie de aluminiu-0
Scrumbie la cuptor in folie de aluminiu-1
Scrumbie la cuptor in folie de aluminiu-2

COMENTARII (70)

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

10.07.2011, 13:08

Sylvia.....................

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

10.07.2011, 13:08

Ella...................

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

10.07.2011, 13:09

Cosmin, intradevar tare buna..................

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!