Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Un desert rapid, racoritor pentru zilele calde care speram ca vor urma!
Punem intr-un vas, pe foc sucul de la portocale si lamai impreuna cu zaharul si coaja de la o portocala. Lasam sa fiarba cam 3 minute, apoi lasam la racit.
Batem frisca spuma tare. Batem albusurile spuma cu un praf de sare.
Dupa ce s-a racit sucul de citrice se adauga peste frisca. Amestecam de jos in sus, usor cu lingura de lemn.
Dupa ce s-a incorporat adaugam albusurile spuma. La fel, incorporam cu miscari usoare de jos in sus. Turnam compozitia in forma dorita si dam la congelator minim 3 ore. Eu am pus compozitia in 2 forme de silicon. Un gust acrisor si racoritor.
Sper sa va placa!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult