Semifreddo cu portocale

de daniastefania in Dulciuri, 29 Apr 2015 | 4237 vizualizari

 

Un desert rapid, racoritor pentru zilele calde care speram ca vor urma!

 

INGREDIENTE

  • 4 portocale
  • 2 lamai
  • 250 ml frisca
  • 175 g zahar
  • 2 albusuri de ou
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Semifreddo cu portocale:

Punem intr-un vas, pe foc sucul de la portocale si lamai impreuna cu zaharul si coaja de la o portocala. Lasam sa fiarba cam 3 minute, apoi lasam la racit.

Batem frisca spuma tare. Batem albusurile spuma cu un praf de sare.

Dupa ce s-a racit sucul de citrice se adauga peste frisca. Amestecam de jos in sus, usor cu lingura de lemn.

Dupa ce s-a incorporat adaugam albusurile spuma. La fel, incorporam cu miscari usoare de jos in sus. Turnam compozitia in forma dorita si dam la congelator minim 3 ore. Eu am pus compozitia in 2 forme de silicon. Un gust acrisor si racoritor.

Sper sa va placa! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Semifreddo cu portocale" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert biscuiti frantuzesti din albusuri Langues de chat