Semilune cu ricotta si sunca

de esmerandra in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2011 | 3936 vizualizari

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

28.03.2011, 08:03

Cred ca sunt delicioase bine ai venit

aziz 1

28.03.2011, 08:24

MotanLaOale 1

28.03.2011, 08:32

Anamaria7 1

28.03.2011, 08:42

bun venit, esmerandra! semilunele tale sunt grozave!

divainbucatarie 1

28.03.2011, 09:09

elena1988 1

28.03.2011, 09:14

Bun venit!!!

deyutzky 1

28.03.2011, 09:40

esmerandra 1

28.03.2011, 09:53

multumesc mult.... sunt foarte bune si foarte rapide de facut.
trebuie sa ma obisnuiesc cu site-ul... inca nu am inteles cum se aduna galbeni ecc... dar sper sa reusesc sa pun bine retetele...ca doresc o zi cat mai placuta

mamaieelena 1

28.03.2011, 09:58

Lau 1

28.03.2011, 10:13

bine ai benit arata super

Rocsi 1

28.03.2011, 11:14

bine ai venit!!tare frumusele semilunele

Furnicuti 1

28.03.2011, 18:08

foarte buna ideea asta de aperitiv, simplu, rapid si de efect

LUK 1

28.03.2011, 19:19

buna idee

alinutza1983 1

28.03.2011, 22:39

frumusele semilunele! ai folosit forma speciala?( e cea pentru raviolli?) P.S : ai uns cumva cu ou semilunele inainte de a le pune la copt?

kamy 1

28.03.2011, 23:47

bine ai venit bunee chestiile alea si eu fac des

mirela0911 1

29.03.2011, 13:41

Tare bune sunt bun venit!

esmerandra 1

30.03.2011, 00:45

alinutza1983 : da am folosit forma de ravioli dar nu am uns cu ou inainte sa le pun la cuptor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi