Semilune pufoase

de gaby_gabytza in Prajituri, 17 Aug 2011 | 4718 vizualizari

 

Semilune pufoase

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 250 g zahar
  • 125 g ulei
  • jumatate lingurita amoniac
  • 1 esenta vanilie
  • un praf sare
  • 250 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Semilune pufoase:

Preparare semiluni pufoase

Bati albusurile spuma tare cu zaharul si praful de sare.Adaugi peste ele galbenusurile zdrobite si frecate cu uleiul,amoniacul stins cu suc de lamaie,esenta si faina turnata in ploaie.Tapetezi o tava cu hartie de copt si torni aluatul.Dai la copt circa 20-25 minute,la foc potrivit.Taiem prajitura sub forma de semiluni cu ajutorul unui pahar cu gura rotunda(eu deasupra am pus niste gem ca sa fie mai dulci).

Daca ti-a placut reteta noastra "Semilune pufoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Cris2711 1

18.08.2011, 16:18

DIANA B 1

18.08.2011, 16:36

Te pui bine cu semiluna turceasca , ai ?

Da' chiar pufoase sunt

RuxyRux 1

18.08.2011, 22:45

Grozava reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
American Cheesecake