Semi-musaca

de epurasha2bb in Mancaruri cu carne, 16 Oct 2010 | 1281 vizualizari

 

am facut doar o portie mica si a disparut imediat!

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 1 ciuperca mare de tot champignion
  • 1 carnat cabanos
  • 30 g cascaval
  • unt
  • ketchup
  • sare, piper

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Semi-musaca:

Am curatat cartofii si i-am pus taiati cuburi la fiert in apa cu sare.Apoi cand intra furculita usor in ei, se scot, se scurg si se pun in tava unsa cu unt.Se zdrobesc usor cu furculita, dar nu de tot, cat sa formeze un strat uniform.Apoi se pun bucatele mici de unt, un praf de sare si piper.Se caleste ciuperca bucatele impreuna cu cabanosul tocat marunt.Apoi se presara deasupra cartofilor in tava si se da la cuptor sa se rumeneasca.Cand e aproape gata adaugam si cascavalul ras si mai lasam putinj sa se rumeneasca.Eu am facut portie mica si in jumatatea cealalta de tava am pus niste aripioare cu ceapa, sare si ulei.A iesit un deliciu.Am servit alaturi de salata verde!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Semi-musaca 56525
retete culinare - Semi-musaca 56526
retete culinare - Semi-musaca 56527
retete culinare - Semi-musaca 56528
retete culinare - Semi-musaca 56529
retete culinare - Semi-musaca 56530

COMENTARII (18)

epurasha2bb 1

18.10.2010, 10:35

multumesc fetelor!

nadina73 1

21.10.2010, 17:09

parca am auzit ca m-ai stigant nu?sau mi se paredar e cu ciuperci si vinnnnnnnnnn

epurasha2bb 1

22.10.2010, 13:34

hei nadina fara tine nu se poate, sa pap singura ciuperci!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25