Sendvis cald cu crema de branza cu usturoi

de Bucataras in Sandvisuri, 22 Sep 2014 | 6161 vizualizari

 

Am facut un sendvis cald incercind sa schimb ceva ce devenise o obisnuinta. In loc sa ung feliile de paine cu unt, le-am uns cu crema de branza si usturoi. M-am inspirat cumva din reteta Sylviei de Croque Monsieur:

 

INGREDIENTE

  •  4 felii de paine toast
  • crema de branza cu usturoi Delaco
  • 4 felii de sunca de Praga
  • cascaval suplu Delaco ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis cald cu crema de branza cu usturoi:

Am facut un sendvis cald incercind sa schimb ceva ce devenise o obisnuinta. In loc sa ung feliile de paine cu unt, le-am uns cu crema de branza si usturoi. M-am inspirat cumva din reteta Sylviei de Croque Monsieur:

Pentru inceput am pornit cuptorul si l-am setat sa se incalzeasca la 200 grade.

Am luat doua felii de paine pe care le-am uns cu crema de branza. Mi s-a parut ca ar fi o baza buna pentru u sandvis mai aromat.

Feliile de paine unse le-am pus in cuptor intr-o tava, cu partea unsa in sus, cat sa devina usor crocante.

Peste una din feliile de paine am asezat 2 felii de sunca si am presarat cascaval ras. Am asezat deasupra cea de a doua felie, cu partea unsa cu branza tot deasupra. Am presarat cascaval ras.

La fel am procedat si cu al doilea sandvis: sunca, cascaval ras, felie de paine cu crema de branza, cascaval ras pe deasupra.

Am pus sandvisurile la cuptor pentru cateva minute, cat sa se topeasca cascavalul.

Le-am scos pe un platou, le-am taiat in doua si le-am servit alaturi de o salata. 

O masa de seara rapida si usor de pregatit! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis cald cu crema de branza cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu piept de pui si ardei copt