Sendvisul bun cu Ceva Fin de la Delaco

de babi5 in Sandvisuri, 23 Oct 2013 | 692 vizualizari

 

Fara prea multa introducere ....ce ,mai la deal la vale sunt buneeeeeee

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine graham prajite
  • castravete
  • ardei
  • 50 gr Ceva Fin de la Delaco cu verdeata
  • 20 gr mozzarella Delaco
  • 2 oua
  • frunza de praz
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvisul bun cu Ceva Fin de la Delaco:

Prima data am pus ouale la fiert, apoi am prajit feliile de paine. Dupa ce am fiert ouale le-am pus pentru 5 minute in apa rece, apoi le-am curatat. Am uns feliile de paine cu Ceva Fin de la Delaco, apoi am taiat castravetele in rondele si am ornat sendvisul. Am taiat ouale pe din doua si le-am asezat pe feliile de paine, cite doua jumatati, am taiat fasiute si mozzarella si le-am asezat  intre cele doua jumatati de ou. Am ornat cu bucatele de ardei si fasiute de frunza de praz.

Sendvisul bun este gata pentru a  fi servit. Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Langa sendvisul bun si cat se poate de bio putem servi o cana de lapte cald, la fel de bine si o cana de ceai sau cafea

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sendvisul bun cu Ceva Fin de la Delaco 271659
retete culinare - Sendvisul bun cu Ceva Fin de la Delaco 271660
retete culinare - Sendvisul bun cu Ceva Fin de la Delaco 271661
retete culinare - Sendvisul bun cu Ceva Fin de la Delaco 271662
retete culinare - Sendvisul bun cu Ceva Fin de la Delaco 271663
retete culinare - Sendvisul bun cu Ceva Fin de la Delaco 271664

COMENTARII (24)

babi5 1

24.10.2013, 20:10

multumesc Rocsi

laura_n 1

25.10.2013, 16:31

votul nr. 10

babi5 1

25.10.2013, 18:11

Laurica iti multumesc din suflet

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S