Shacshuca

de aziz in Mancaruri de legume, 2 Noi 2010 | 19096 vizualizari

 

atunci cind nu avem nici chef si mai ales timp eu zic ca e perfecta.....voi ce ziceti?!

 

INGREDIENTE

  • o ceapa mare
  • jumatate gogosar sau ardei gras rosu
  • 1-2 catei usturoi
  • 5 rosii
  • 3 linguri pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • sare piper
  • 1 ardei iute verde (optional)
  • 1 lingura supa instant
  • 6 oua
 
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shacshuca:

se taie ceapa pestisori la fel si gogosarul;se pune uleiul la incins primul pe lista este gogosarul ,lui ii ia mai mult timp sa se inmoaie ,dupa care adaugam ceapa punem capacul si lasam pina ceapa devine sticloasa.intre timp cojim rosiile de pielita si l-e taiem cubulete punem peste ceapa si gogosar punem capacul dinnou si lasam pina se inmoaie legumele bine.peste pasta de tomate punem apa calda sa obtinem un sos in care adaugam sarea, piperul ,supa instant si turnam cite putin in tigaie peste legume cind totul este fiert bine punem ouale .se pune capacul si se lasa pina se formeaza ochiuri care trebuie sa fie tari nu se amesteca decit foarte usor pentru a nu le sparge.se pune usturoiul taiat feliute si patrunjelul.se poate va mai trebui putina apa calda ,ne orientam la fata locului:).Pofta mare!

TIPS-URI

1

daca nu avem copiii mici putem pune ardei iute verde sau pasta de chili

Daca ti-a placut reteta noastra "Shacshuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

aziz 1

13.02.2011, 11:59

ma bucur ca ti-a placut elena

adry88 1

29.05.2011, 13:32

Mitinita 1

17.08.2012, 13:08

am vazut reteta intr-o zi la tv,bine ca am dat peste ea si aici,am pus-o la fav

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Legume pane la Hot-pan