Shake de capsuni

de susu in Bauturi, 9 Iul 2013 | 867 vizualizari

 

folositi kefir de buna calitate, cel de la napolact este bun

 

INGREDIENTE

  • 500 ml kefir gras
  • 500-700 gr capsuni
  • 1 lingura fulgi de cocos
  • miere sau zahar dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shake de capsuni:

Kefirul si capsunile sa fie reci inainte de a le blendui. Se pun toate ingredientele in blender si la sfarsit se gusta, sa potrivim de zahar. Daca nu e suficient de dulce mai adaugati pe rand cate 1-2 linguri indulcitor dupa care dati drumul din nou la blender si apoi gustati. 

 

RETETA IN IMAGINI

Shake de capsuni-0
Shake de capsuni-1
Shake de capsuni-2
Shake de capsuni-3
Shake de capsuni-4

COMENTARII (6)

roxana_simona

roxana_simona 1

09.07.2013, 13:18

bun

Rocsi

Rocsi 1

09.07.2013, 15:16

Mmmm bun!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

09.07.2013, 15:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!