Shaorma

de Ubulika in Pui, 26 Iul 2011 | 4695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga lipii gata facute
  • varza
  • ketchup
  • maioneza (ou+ulei)
  • piept de pui sau pulpe dezosate
  • smantana
  • 1 borcanel iaurt danone
  • cartofi prajiti
  • 2 catei usturoi
  • ulei masline
  • mustar
  • boia,piper
  • castraveti murati
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Pregatim carnea, se spala bine si se pune la marinat intr-un amestec format din: iaurt , 2 catei de usturoi pisati, uleiul de masline, putina zeama de lamaie,piper,boia.Daca aveti condimente de pui se pot pune,eu n`am avut.Se lasa la marinat 4 -5 ore.

Pregatim si maioneza:galbenus de ou+ulei+1 lingura mustar.Cand e gata punem si smantana si amestecam.

Cand carnea a stat destul la marinat,pregatim salata de varza.Taiem varza fideluta si o frecam cu sare.Carnea se curata de sos si se pregateste pe gratar.Prajim si cartofii.Carnea cand e gata se taie fasii subtiri.

Se incalzeste lipia repede pe flacara aragazului,se unge cu ketchup .Asezam la mijloc cartofii,varza si castravetii, lasam jos o parte libera sa se poata indoi la sfarsit.Punem carnea ultima si maioneza.

Am impaturat shaorma..am prins`o jos cu hartie de copt(din lipsa de folie).

 

Pofta buna !

 

COMENTARII (20)

Bucataras Medi 1

31.07.2011, 17:29

frumoasa si gustoasa....................

Ubulika 1

31.07.2011, 17:47

adry88 1

12.08.2011, 10:54

foarte gustoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!