Shaorma

de Ubulika in Pui, 26 Iul 2011 | 9159 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga lipii gata facute
  • varza
  • ketchup
  • maioneza (ou+ulei)
  • piept de pui sau pulpe dezosate
  • smantana
  • 1 borcanel iaurt danone
  • cartofi prajiti
  • 2 catei usturoi
  • ulei masline
  • mustar
  • boia,piper
  • castraveti murati
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Pregatim carnea, se spala bine si se pune la marinat intr-un amestec format din: iaurt , 2 catei de usturoi pisati, uleiul de masline, putina zeama de lamaie,piper,boia.Daca aveti condimente de pui se pot pune,eu n`am avut.Se lasa la marinat 4 -5 ore.

Pregatim si maioneza:galbenus de ou+ulei+1 lingura mustar.Cand e gata punem si smantana si amestecam.

Cand carnea a stat destul la marinat,pregatim salata de varza.Taiem varza fideluta si o frecam cu sare.Carnea se curata de sos si se pregateste pe gratar.Prajim si cartofii.Carnea cand e gata se taie fasii subtiri.

Se incalzeste lipia repede pe flacara aragazului,se unge cu ketchup .Asezam la mijloc cartofii,varza si castravetii, lasam jos o parte libera sa se poata indoi la sfarsit.Punem carnea ultima si maioneza.

Am impaturat shaorma..am prins`o jos cu hartie de copt(din lipsa de folie).

 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lipie Libaneza cu omleta si sunca de pui