Shaorma

de Denissa in Pui, 1 Feb 2013 | 1975 vizualizari

 

Baietilor mei le place shaorma si am ales varianta de casa!:D

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 cartofi potriviti (eu am socotit 1 cartof de persoana)
  • 4 castraveciori murati
  • circa 200 gr varza proaspata
  • 4 lipii
  • ketchup
  • maioneza de casa (galbenus, mustar si ulei)
  • condiment Kotany pentru friptura de pui cu miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Pieptul de pui se feliaza si se condimenteaza cu condiment de la Kotany ( e foarte gustos si putin picant). Apoi se prajeste in putin ulei. Dupa ce s-a racit putin se taie in fasii mai subtiri)

Separat varza de toaca, se sareaza si se freaca putin sa se inmoaie (sau se pregateste mai din timp).

Cartofii curatati se taie bastonase si se prajesc in ulei.

Se pregateste si maioneza din galbenus de ou o lingurita de mustar si ulei.

Lipiile se pun la incalzit in cuptorul cu microunde pentru 1 minut. Se desfac cat sunt calde dar nu se desprind de tot cele 2 parti (sa arate ca un 8).

Se pun cartofii prajiti apoi fasiile de piept de pui , varza castraveciorii murati taiati, ketchup si maioneza.

Se ruleaza si se mai introduce pentru 1 minut in cuptorul cu microunde.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Shaorma 201510
retete culinare - Shaorma 201512
retete culinare - Shaorma 201514

COMENTARII (30)

Rocsi 1

01.02.2013, 22:08

Ce as vrea si eu una...

Denissa 1

02.02.2013, 02:00

Rocsi hai sa iti dau

-Miti- 1

14.02.2013, 09:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D