Shaorma

de pity19 in Pizza, 8 Mai 2014 | 1151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Am folosit :
  • 1 lipie ( 200 gr faina , 10 gr drojdie , jumatate lg sare , 10 linguri apa )
  • carne de pui ( 2 pulpe , 1 aripioara , dezosate , taiate marunt si prajite )
  • un cartof mediu ( spalat, curatat , taiat , prajit )
  • ketchup dulce
  • sos de usturoi din magazin
  • varza ( foarte putina )
  • 3-4 feliute castravete
  • 2-3 felii de rosie
  • sare , piper ( pentru condimentat legumele , cartofii si carnea )
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Ungem lipia cu 2-3 linguri sos de usturoi , punem feliute de castravete, de rosie , varza data pe razatoare ,carnea , cartofii scursi de ulei si ketchup.

Indoim in ambele parti lipia , si invelim usor in folie alimentara sau de care doriti!

Se poate servii atat calda cat si rece!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Shaorma 317351
retete culinare - Shaorma 317352
retete culinare - Shaorma 317353
retete culinare - Shaorma 317354
retete culinare - Shaorma 317355
retete culinare - Shaorma 317356
retete culinare - Shaorma 317357
retete culinare - Shaorma 317358
retete culinare - Shaorma 317359
retete culinare - Shaorma 317361

COMENTARII (5)

marcela1979 1

08.05.2014, 16:17

Rocsi 1

08.05.2014, 19:52

Buna

Panacris 1

08.05.2014, 21:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29