Shaorma

de Gherca Daniela in Sandvisuri, 2 Iul 2014 | 1638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • lipii
  • un piept de pui
  • rosii
  • salata verde sau de varza
  • carofi prajiti
  • sos picant
  • sos de kebab
  • sos de cartofi prajiti

Optional voi mai puteti adauga:

  • castraveti murati
  • maioneza
  • ketchup
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Pieptul de pui l-am condimentat cu sare, boia dulce, curry, piper, praf de usturoi si l-am pus pe grill, apoi l-am taiat bucatele mai mici.

Pe o lipie am intins sos picant, apoi in mijloc am pus jumatate din cantitatea de piept de pui, peste am pus cartofii prajiti, sosul, felii de rosii, sosul de kebab si salata verde. Am rulat apoi am pus in folie de plastic pentru a nu se desface, e mai buna cea de aluminiu, dar nu am avut in casa.:D.

Asa am procedat si cu cealalta lipie. 

Sper ca v-am facut pofta! :))

 

RETETA IN IMAGINI

Shaorma-0
Shaorma-1
Shaorma-2
Shaorma-3

COMENTARII (11)

Rocsi 1

02.07.2014, 21:41

Sa stii ca nu am mancat de mult si as vrea acum ca tot am vazut la tine

Gherca Daniela 1

02.07.2014, 21:57

Mersi, si ma bucur ca v-am dat idei

MotanLaOale 1

05.07.2014, 23:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04