Shaorma cu pui (Pita au poulet)

de AnyCostescu in Pui, 2 Iul 2013 | 6838 vizualizari

 

Este delicioasa :) merita incercata :)

 

INGREDIENTE

Cantitatile sunt in functie de numarul persoanelor.

  • lipii
  • piept de pui dezosat
  • salata verde
  • porumb
  • ardei gras
  • rosii
  • ceapa
  • masline
  • morcov
  • sos andalouse/tartar
  • piper rosu
  • condiment pt pui
  • busuioc
  • usturoi
  • putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma cu pui (Pita au poulet):

Pieptul de pui se spala si se pune pe un servet. Se taie cuburi si se pune la marinat cu busuioc, condiment special de pui,putin ulei, piper si usturoi tocat marunt.Se lasa minim o ora.

Se pune intr-o tigaie de teflon cu foarte putin ulei si se lasa la foc mic pana e gata in proportie de 90 %..Se scoate pe un tocator si se taie in bucatele mai mici..Apoi se pune inapoi in tigaie ,la foc iute si se lasa sa se rumeneasca .Aveti grija sa nu il ardeti..

Salata se spala si se taie bucati potrivite ca marime.

Ceapa , ardeiul gras si rosia se taie julien.

Morcovul se rade pe razatoarea cu ochiuri mici.

Se indeparteaza samburele maslinelor si apoi se taie fiecare maslina feliute.

Se ia o lipie, se pune sos andalouse sau tartar , apoi punem pe mijlocul lipiei putina salata verde,morcov ras, rosii, ardei, ceapa, masline, porumb , iar la sfarsit piept de pui..

Se ruleaza si se serveste imediat :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma cu pui (Pita au poulet)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Shaorma cu pui