"Shaorma" gata in 5 minute

de Patricia Iordache in Sandvisuri, 4 Apr 2013 | 19677 vizualizari

 

Este gustarea, aperitivul sau micul dejun preferat de baietelul meu. Este foarte usor de facut si cat de cat sanatos ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua de prepelita (sau 2 oua de gaina);
  • o lipie;
  • 1 fir ceapa verde;
  • 1/2 de rosie mare;
  • 2 felii subtiri de bacon;
  • o felie de cascaval;
  • 1 lingura ketch-up facut in casa (sau suc de rosii amestecat cu usturoi pisat si condimente)
  • sare;
  • piper;
  • cimbru uscat;
  • putin ulei de masline (pentru uns tigaia)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Shaorma" gata in 5 minute:

Amestecam ouale cu bacon-ul taiat bucatele mici, apoi adaugam cascavalul taiat si el bucatele mici. Potrivim de sare si piper, punem si cimbru dupa gust.

Punem o tigaie pe foc, ungem toata suprafata cu ulei de masline si turnam amestecul de oua avand grija ca acesta sa se imprastie pe toata suprafata tigaii, in strat subtire, ca o clatita. Lasam 1-2 minute pe o parte, apoi intoarcem pe cealalta parte si mai lasam 1 minut.

Intre timp, ungem lipia cu ketch-up de casa (sau suc de rosii amestecam cu usturoi) si tocam ceapa verde, taiem si rosia dupa bunul plac.

Deasupra lipiei unse cu ketch-up de casa, punem "clatita" din oua. Peste aceasta presaram ceapa verde tocata marunt si rulam strans. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Nu folositi ketch-up din comert!! Este nesanatos si schimba gustul mancarii.

2

Daca nu aveti nici suc de rosii, mixati in blender pupla unei rosii curatate de coaja si amestecati cu sare, piper si 2 catei de usturoi.

3

Puteti servi aceasta "shaorma" alaturi de un pahar de iaurt sau o bere rece - cand se mai incalzeste putin afara - ;)

Daca ti-a placut reteta noastra ""Shaorma" gata in 5 minute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

Silvia74 1

22.08.2013, 18:59

Foarte interesanta reteta. Cu siguranta voi incerca si eu... Multumesc.

babi5 1

05.09.2013, 17:12

Patricia Iordache 1

05.09.2013, 17:36

Dragele mele, ma bucur ca va place!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Shaorma de 'casa'