Silvoita de prune ( fara zahar )

de mihaelar63 in Dulceata / Gem, 25 Sep 2014 | 10113 vizualizari

COMENTARII (22)

reisnaor_2006 1

25.09.2014, 14:21

Constelatialeu 1

25.09.2014, 14:22

Pe la noi ii zice magiun.Tare imi placea,il punea Bunica in oale de lut si il baga la cuptorul incin ca s afaca crusta deasupra..crusta aia imi placea cel mai mult..

Adele 1

25.09.2014, 14:36

Super

T I M E A 1

25.09.2014, 14:45

Szilvaiz , da, se facea in ceaun si apoi se dadea prin sita si iesea ca o pasta. E cel mai bun lucru ce l-am mancat vreodata in materie de gemuri/dulceturi.

mihaelar63 1

25.09.2014, 14:51

Cleme si la mine a facut crusta chiar ma gandesc sa preintampin asta la urmatoarea preparare .

mihaelar63 1

25.09.2014, 14:54

Asa este Timea si sotul spune ca se dadea prin sita . Eu nu mai tin minte partea cu sita .Oricum sunt foarte multumita de textura si consistenta . sper ca pana la iarna sa nu se intareasca sa trebuiasca taiat cu bomfaierul

MotanLaOale 1

25.09.2014, 14:56

buna buna

mihaelar63 1

25.09.2014, 14:58

Motane esti invitatul meu

anca_rm 1

25.09.2014, 15:04

foarte bun

Panacris 1

25.09.2014, 15:19

Treaba cu oțetul e interesantă

mihaelar63 1

25.09.2014, 15:50

Cristina si eu am primit pontul de la o colega

Bya Ralu 1

25.09.2014, 15:53

Super

babi5 1

25.09.2014, 15:54

- Andreea - 1

25.09.2014, 16:10

Gherca Daniela 1

25.09.2014, 18:56

Bunica 1

25.09.2014, 19:53

Super!

MOKUSKA 1

25.09.2014, 20:44

Miammmmy, ce bunătate

deyutzky 1

25.09.2014, 20:49

Rocsi 1

25.09.2014, 21:24

O mare bunatate!

Anett 1

25.09.2014, 21:33

Ina 1

26.09.2014, 21:35

Ce bun trebuie sa fie

mihaialexzaharia 1

01.10.2014, 12:16

Arata foarte bine, felicitari.

Da, eu inca il fac la ceaun si trebuie sa amestec o zi intreaga prin el, dar merita efortul.

Anul acesta am incercat si ceva nou, magiun de prune cu nuca si menta.

Il gasiti pe magazinul nostru online www.bunicel.ro

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Silvoita in caldare