Silvoita in caldare

de mimmi in Dulceata / Gem, 17 Oct 2011 | 6770 vizualizari

COMENTARII (18)

Angelina_Elena 1

17.10.2011, 18:03

eu stiu ca se mai numeste si magiun ...oricare ar fi denumirea ei,este foarte buna

MIUTA 1

17.10.2011, 18:12

Imi place mult,are un gust unic imi aminteste de copilarie cand facea bunica mea
La noi i se spune"pcisalita de prune"

Ina 1

17.10.2011, 19:15

Ce inseamna prune bistrite?

diaconta 1

17.10.2011, 19:21

cea mai buna dintre toate
noi n-am avut prune bune anul asta
Ina,e un soi de prune care's foarte bune pentru dulceata sau compot

Ina 1

17.10.2011, 19:26

Ms.

iSyc 1

17.10.2011, 19:29

prunele bistrite sunt alea normale ... albastre si lunguietze. pe langa alea mai sunt corcoduse ( mici rotunde, galbene sau rosii ), ringlote ( oarecum rotunde dar forte mari), togocele ( se aseamana oarecum cu corcodusele doar ca sunt mai verzui decat galbene ). cam astea le stiu eu ... nu bag neaparat mana in foc

RuxyRux 1

17.10.2011, 19:31

Wow! Ce minunatie!

diaconta 1

17.10.2011, 19:46

Mircea,scoate mana din caldare ca te-am vazut

ela 1

17.10.2011, 19:47

ce le mai stie Mirciulica

Rocsi 1

17.10.2011, 19:50

e o grozavie .....facuta la cazan

mena29 1

17.10.2011, 19:55

Mmmmm...bun

adry88 1

17.10.2011, 21:15

foarte foarte bun

Anamaria7 1

17.10.2011, 21:26

ce biine arata!

La Ancuta 1

17.10.2011, 23:48

cea mai buna

LUK 1

18.10.2011, 15:53

super super

mimmi 1

19.10.2011, 17:36

La noi asa se spune silvoita ms msyc si diaconita pt explicatie

Bunica 1

19.10.2011, 18:01

La noi i se spune magiun de prune si. nu i se pune zahar Buna "mecanizarea"facuta de tata, dar parca era mai frumos sa stai langa foc....mai o glumita, mai o gogosica...

mimmi 1

22.10.2011, 20:57

Nici noi nu am vrut initial sa punem zahar dar prunele nu au fost prea dulci si iesea prea acrisoasa.
Oricum am stat langa ea pana a fost gata,am facut un gratarel,am baut un paharel de ceva si a trecut timpul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Magiun de prune cu nuci