Sirop de capsuni

de mimmi in Sirop / Compot, 18 Iun 2012 | 13597 vizualizari

 

Daca nu ati facut inca sirop de capsuni,acum este momentul cat inca se mai gasesc in gradini si piete.
Reteta o am de la o vecina,care m-a asigurat ca sta siropul peste iarna chiar daca este nefiert.

 

INGREDIENTE

  • Pentru 2 sticle avem nevoie de :
  • 1,300 g capsuni ,
  • 1 kg zahar,
  • sucul de la ½ lamaie,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de capsuni:

Intr-un bol(cratita) punem capsunii,peste care adaugam zaharul si sucul de lamaie. Ii lasam deoparte 2-3 zile pana se topeste de tot zaharul,timp in care amestecam din cand in cand. Cand s-a topit zaharul turnam siropul in sticle sterilizate. Pastam siropul intr-un loc racoros. Din capsunii ce va raman puteti face un gem de capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

laura_n 1

18.06.2012, 17:53

ce bunatate si in plus este si natural

mamaieelena 1

18.06.2012, 18:40

interesant

mena29 1

23.06.2012, 00:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sirop de capsuni