Sirop de visine

de Alexandra Burz in Conserve, 23 Iul 2015 | 555 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg visine
  • 2 kg zahar
  • 5 lamai
  • 1 plic conservant
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de visine:

  • Spalam bine visinile si le scoatem samburii.
  • Le punem intr-un vas si punem zaharul peste ele.
  • Acoperim si le lasam 24h.
  • Scurgem sucul lasat de visine pisand bine fructele (care urmeaza a fi transformate in dulceata).
  • Punem la fiert pt 35-40 minute.
  • Cand mai sunt 10 minute de fiert adaugam conservantul.
  • Oprim focul...punem compozitia in sticle.
  • Sigilam si lasam la loc racoros.
  • Serviti cu apa plata sau minerala. Un deliciu dulce-acrisor.
 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sirop de visine 392071
retete culinare - Sirop de visine 392072
retete culinare - Sirop de visine 392073
retete culinare - Sirop de visine 392074
retete culinare - Sirop de visine 392075

COMENTARII (11)

dantes 1

24.07.2015, 07:42

foarte bun!

mirela0911 1

24.07.2015, 14:14

Ce bun e cu apa minerala!

Gicuta69 1

27.07.2015, 07:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55