Slanina cu boia 2

de mihaelar63 in Mezel de casa, 27 Aug 2013 | 4275 vizualizari

 

Dupa cum spuneam mi-a ,, aterizat '' un sfert de porc rasa Mangalita , din acela cu grasimi bune . De cum observ o bucata de slanina cu soric si cu dunga de carne pe la mijloc o si vad cu boia si usturoi !!

 

INGREDIENTE

  • 2kg slanina cu soric de pe burta cu dunga de carne la mijloc.
  • sare
  • boia
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 maciulie usturoi
  • 1 foaie dafin
  • 100 ml otet mere
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slanina cu boia 2:

Portionati slanina in table de marimea adoua palme .

Fierbeti in apa sa o acopere,cu sare , piper boabe , foaie dafin si otet de mere .

Scurgeti de apa .

Preparati o pasta din usturoi blenduit cu sare , ulei si boia

Cat este calda o increstati in patrate si ungeti cu sosul de usturoi .

Prin increstare se patrunde mai bine de gustul de usturoi .

Serviti cu praz, ceapa rosie sau legume proaspete .

 

RETETA IN IMAGINI

Slanina cu boia 2-0
Slanina cu boia 2-1
Slanina cu boia 2-2
Slanina cu boia 2-3
Slanina cu boia 2-4
Slanina cu boia 2-5
Slanina cu boia 2-6
Slanina cu boia 2-7

COMENTARII (20)

Panacris 1

16.10.2013, 07:53

Dana_Retetegg 1

10.11.2013, 01:02

Krystyan Trendy 1

21.11.2013, 17:22

foarte gustoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04