Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am avut slanina proaspata de porc rasa Mangalita .Nu am pus-o toata la topit sau la afumat , am pastrat doua bucati frumoase[ asa cum imi place mie cu o fasie de carne ] de pe burta . Zeama de varza nu am avut sa folosesc la fierbere asa ca am ,, ghicit '' ceva . Am inlocuit zeama de varza cu zeama de la gogosarii marinati . Ce sa va spun ? De cum au zarit pe masa slaninuta fiarta , musafirii au fost cu ochii pe ea . Si.... ,,s-a topit'' rapid !!!:D Un aperitiv gustos , curat , si mult mai sanatos decat orice mezel procesat .
1
Alegeti bucati de slanina cu soric si cu fasii de carne . Bucatile pot fi de pe burta sau falca porcului .Eu o prefer pe cea de pe burta .
2
Slanina este fiarta cand furculita intra usor in ea .
3
Noi am servit slaninuta fiarta cuboia impreuna cu paine neagra cu seminte intregi , ridichi mov si ceapa verde .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult